Wow Kultaa Historia

Myynti kultaa World of Warcraft (tai WoW Gold, joka on nopeampaa sanoa) aloitettiin heti peli julkaistiin. Täällä me http://www.wowgoldfi.com/ saat yhteenvedon siitä, mitä on tapahtunut markkinoilla vuodesta. Pelin aikana ensimmäisen vuoden myynti oli yleinen käytäntö, koska se oli suhteellisen helppo koota kultaa ja se oli nopea ja kivuton siirtää kulta toiselle pelaajalle kautta postijärjestelmän pelissä. Big wow kultaa tiloilla tai riistävät kuten niitä myös kutsutaan, alkoi ilmestyä eri Aasian maissa, mutta erityisesti Kiinassa. Tällaisessa wow kultaa maatila, useita kymmeniä nuoria pelata World of Warcraft-vasta syystä hamstrauksen kultaa. Ne tekevät niin palkkaa vain $ 0,50 per tunti. Monet yrittäjät West muuttivat eri Aasian maihin, jotta voitaisiin hallita hikipajat ja myymään kultaa hinta moninkertainen kuin se maksoi sivulle tuottaa "sitä.

Giants WoW Gold

Suurin wow kultaa myymälä oli pitkään IGE. Tämä sivusto teki paljon rahaa ja sen toimitusjohtaja on tunnettu matkustaa yksityisellä suihkukoneella – vaikka Blizzard aloitti estää IGE n wow kultaa myynti. Blizzard juoksi kohdennettuja toimenpiteitä vastaan IGE ja onnistui karkottamaan useimmat tilinsä ja asiakkaita World of Warcraft. Toiminta alkoi puuttuessa, mutta yhtiö oli edelleen kuluttavat paljon rahaa (asioista kuten yksityiset suihkukoneet). Tämä teki IGE konkurssiin ja se on nyt omistaa ja ylläpitää erilaisia ihmisiä.

IGE on myös hyvä affiliate järjestelmä, jonka avulla on mahdollista tehdä rahaa suosittelemalla palvelujaan. Me http://www.wowgoldfi.com/ hetkellä käytössä ja suosittelen tätä järjestelmää. Kokonaismyynti WoW kultaa kuitenkin jatkoi laskuaan ja antaa kullan asiakas on nyt paljon enemmän aikaa, koska sinun täytyy tavata sisällä pelin. Myyjät joutuvat nyt on suuret ryhmät työntekijöiden, jotka ovat online koko ajan, jotta voitaisiin hallita toimitusten kautta live chat-järjestelmä. Tämä yhdistettynä siihen, että sekä ostajat ja myyjät voivat kieltää Blizzard tekee vähemmän ovat kiinnostuneita ostamaan wow kultaa.

Tulemme pian lähettämistä pidempi artikkeli IGE on http://www.wowgoldfi.com/ – Sen historia auttaa ymmärtämään monia asioita, jotka ovat mukana myynnissä WoW kultaa. Monet ostajat tuntevat jättää pois, koska ne eivät voi ilmoittaa huijauksista Blizzard (pelaaja, joka yhteyttä Blizzard valittaa wow kultaa huijaus vain itseään kiellettävä, koska se on kiellettyä ostaa wow kultaa), mutta todellisuudessa se on mahdollista ostajien saada rahansa takaisin, mikäli ei toimitus. Tulemme myös kirjoittaa lisää myöhemmin.

Juuri siksi on tärkeää sinulle asiakas päättää ostaa myyjän wow kultaa, joka on luotettava ja on ollut mukana toiminnassa pitkään. Tekemällä näin, voit olla varma että saat kulta nopeasti ilman Blizzard kieltää sinua. Myyjät että suosittelemme koskevat http://www.wowgoldfi.com/ ovat turvallisia käyttää.