Path of Exile on uusi Diablo 2

Path of Exile on action RPG, kuten Diablo 2, joka on kehitetty riippumattomien pelaajat Uudessa-Seelannissa.Peli on vapaa talous ja ainoastaan ​​myynnin kohteita, jotka eivät vaikuta pelin myydään kehittäjille. Ole nyt tilaisuus ostaa Path of Exile kohteita www.exalteditems.com ennen hinta nousee liikaa!

Wow Kultaa Uutiset

WoW Gold News Uutisia http://www.wowgoldfi.com/

Viimeiset uutiset WoW Gold teollisuus säännöllisesti lähetetty tänne. WoW palkintoja, tapahtumia ja varoitukset, jotka vaikuttavat WoW Gold ostajien kuin myyjien. Autamme sinua pysymään ajan tasalla iso tapahtumista wow kultaa hyödyntää, viljelytekniikoiden ja huijareita että on vaikutusta arvoon WoW kultaa, tai joka on muulla tavoin vaikuttaa kykyysi saada tai ostaa wow kultaa.
WoW Gold Uutiset

IgE Palkittu Wow Kultaa Myynti

palkittiin hänen WoW kultaaHopea myynti WoW kultaa Uutisia http://www.wowgoldfi.com/

IGE, myyjät WoW kultaa, mikä on mielestämme markkinoiden paras on palkittu myyntiään. Olemme vakuuttuneita, että olemme tehneet oikean valinnan, kun pohdimme niitä parhaat myyjät ja ole vieläkään saanut yhtään valitusta. 100% asiakastyytyväisyys puhuu puolestaan!
Wow Gold Uutiset

Tarkoitus Kieltää Wow Kultaa Myynti

Päivitys: Newsweek on nyt muuttunut otsikko artikkelissaan, että enää väittää, että Kiina kieltää WoW Gold Farming.

Uutisia http://www.wowgoldfi.com/

Muutama tunti sitten, artikkeleita Kiinan hallituksen kieltoa WoW Gold Farming levitetään verkossa. Ensimmäisessä artikkelissa Newsweek väittää, että Kiina on kieltänyt kultaa viljely, mutta kun itse lukeminen artikkelin sanoneen seuraavan ajatuksen:

Hyvin suosittu virtuaalisen valuutan Kiinassa, ns QQ "valuuttaa, muoto virtuaalisen op, jonka Tencent

Ja sitten:

[Kiinan] hallitus perustelee kauppaa koskevan kiellon virtuaalisen valuutan tapa estää laittomien pelien ja vastaavien laitonta toimintaa.

Joten minun henkilökohtainen johtopäätös on, että kielto on vain noin QQ-valuuttaa, eikä lainkaan siitä WoW Gold teollisuudelle. Tämä ei ole mitään muuta kuin spinning otsikko artikkeli laki, joka ei oikeastaan erittäin kiistanalainen, kun kaikki. QQ on todennäköisesti käytetään kiertää vastaisen rahapelien lainsäädännön Kiinan ajoittain, mutta WoW kulta ei ole.
WoW Gold Uutiset